Pabobosz KFT
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlvásárlási feltételekgy.i.k.forgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Iratrendezés
Írószerek
hirdetés
Hírlevél
Partnerek
Facebook
Shophunter
HP
Canon
LaserCopy
Cylex Tudakozó Silver Díj
Dekormatrica
Digitális nyomda
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
Állás ajánlat
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Értékesítési, Szállítási és Fizetési Feltételek

:: Általános Értékesítési, Szállítási és Fizetési Feltételek ::

Pabobosz Kft.
2020.január 01.-től

1.  Általános üzleti feltételek

Kifejezetten eltérő írásos megállapodás hiányában a szállítások és teljesítések kizárólag az alábbi feltételekkel történnek, melyek legkésőbb a szállítás vagy a teljesítés vevő általi elfogadásával a szerződés részévé válnak. Amennyiben az alábbi feltételek eltérően nem rendelkeznek, úgy a jogszabályi rendelkezésekkel helyettesítendők, amelyek legközelebb állnak az elérni szándékozott gazdasági célhoz. A szállítás napján érvényes árlista az irányadó. A szerződéses ár a rendelés visszaigazolásban szereplő illetve a vásárlás előtt visszaigazolt ár. A Pabobosz Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy az esetleges árváltozásokat, a hatályba lépésüket megelőzően legalább két héttel, vevőivel közölje. Minden ár Általános Forgalmi Adó nélkül értendő.

2.  Megrendelés

A megrendelésből általában csak az általunk történt írásbeli rendelésigazolás kiadásával keletkezik számunkra teljesítési kötelezettség, a rendelésigazolás kiadása azonban a szállításnak nem szükséges előfeltétele. A szállítás tényével a szerződés mindenképpen létrejön.
Pabobosz Kft. az aktuális katalógus választékán kívüli cikk(-ek) megrendelésének lemondását, csak olyan határidőig fogadja el, amíg beszállító partnere tőle jogkövetkezmények nélkül elfogadja a szóban forgó megrendelés lemondását. A beszállító által érvényesített lemondási díjat - a lemondott szállítmány értékének 10% értéket a Pabobosz Kft. jogosult áthárítani. Amennyiben a beszállító a 
Pabobosz Kft.  lemondását nem fogadja el, úgy alap esetben a megrendelő köteles az árut átvenni és a vételárat megfizetni.

3.  Fuvarköltség viselése

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a járványügyi helyzet következtében megnövekedett szállítási és egyéb járulékos költségek miatt cégünk az alábbi módosításokat hozta.

Kiszállítási költség, logisztikai díj:

- Budapesten:  nettó 40.000 forint alatti rendelések esetén - nettó 3.200,- Ft 

nettó 40.000 forint feletti rendelések esetén - nettó 1.900,- Ft

- Országosan:  rendelés összegétől függetlenül - nettó 5.900,- Ft,

4.  Szavatosság
Szavatossági jelzés termékenként a csomagoláson van feltüntetve. Az árut (árukat) minden esetben a szabványok, valamint a hazai forgalmazási elírásoknak megfelelő minőségben szállítjuk. Terméktájékoztatóink csupán általános útmutatásokat tartalmaznak. Garanciát, termékeink megfelelő szintű minőségének állandóságáért tudunk vállalni. A szállított áruk mennyiségi hiányait haladék nélkül az áru átvételekor jelezni kell. Későbbi mennyiségi hiánybejelentéseket nem tudunk figyelembe venni. Az Pabobosz Kft. által forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyv szavatossági valamint a 151/2003.(IX. 22.) Kormányrendelet jótállási szabályai, ezen túlmenően pedig a gyártók által vállalt jótállási feltételek vonatkoznak. A szavatossági, jótállási igény érvényesítésének helye a Pabobosz Kft. telephelye vagy a jótállási jegyen feltüntetett szakszerviz.

Mindennemű reklamáció bejelentését az alábbi elérhetőségeinken tehetik meg:

Ügyfélszolgálat:
2011 Budakalász, Szentendrei út 2.
Tel: 06 20 474 6171
e-mail: iromax@iromax.hu


5.  Csomagolás

Termékeinket csak változatlan, eredeti csomagolásban forgalmazzuk.

6.  Követelések átruházása

A szóban lévő szállításokból származó valamennyi követelésünk teljes kielégítéséig tulajdonjogunkat fenntartjuk. Minden egyéb rendelkezés az általunk szállított áruk tekintetében a vételár teljes kiegyenlítéséig - különösképpen az elzálogosítás, a biztosítékba adás, csere útján történ átruházás - nem megengedett. A leszállított áru harmadik személy javára történ lefoglalását a vevő - tulajdonjogunk fenntartására való tekintettel, tartozik azonnal közölni velünk.

7.  Fizetési feltételek

Számláinkat a már korábban megállapodott fizetési feltételekkel kell teljesíteni a számlán feltüntetett határidőig. Számláinkat általában készpénz vagy banki átutalási feltétellel bocsátjuk ki.

Bankszámla szám: Takarékbank 65700079-11209708

A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár az Pabobosz Kft. folyószámláján megjelenik. Számláinkat a bennük megadott fizetési határidőn belül az esedékesség sorrendjében kell kiegyenlíteni. Esedékességkor ki nem fizetett számláink után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként vevőinkre terheljük, vagy a fizetési késedelem valamennyi nyitott követelést esedékessé tesz és feljogosítja az eladót a póthatáridő kitűzése nélküli elállásra. A késedelmi kamatról, annak pontos keletkezéséről minden hónapban írásos tájékoztatót küldünk a Megrendelő részére. Ezen közlemény alapján a Megrendelő köteles a késedelmi kamatot megfizetni. Elállás nélkül is jogosultak vagyunk késedelem esetén a leszállított áru visszaszállítására és azt ideiglenesen a vevő költségére és veszélyére megőrizzük.

Engedmény és bónusz csak akkor engedélyezhető, ha a vevőnek nincsenek lejárt esedékességű számlái. A számlával kapcsolatos kifogás a számla átvételét követő 5 napon belül tehető, melynek elbírálását követően a Pabobosz Kft. a szükséges intézkedést megteszi.

A fizetési feltételek megszegése esetén a Pabobosz Kft. jogosult a halasztott fizetési feltételek azonnali készpénzes fizetésre való változtatására, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra.

8.  Elektronikus kereskedelem

Pabobosz Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai a WEB rendszerén keresztül nem csak egyedi jelszóval (továbbiakban: Jelszó ) vehetők igénybe. A Jelszó megadásával a Megrendelő közvetlen információt szerezhet a Pabobosz Kft.-től rendelhető termékekről. A Jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A WEB rendszeren keresztül elküldött megrendelést rögzíti a Pabobosz Kft. számítógépes rendszere. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a Jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. A Pabobosz Kft. nem felel az olyan károkért, amelyek a Jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben. A Megrendelő köteles helytállni a Jelszavához hozzáférő személy tevékenységéből eredő károkért.

9.  Adatkezelés

Pabobosz Kft. a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat a jogszabályi előírások betartása mellett, kizárólag a jelen Általános Szerződési Feltételek keretei között kereskedelmi kapcsolat céljából kezeli. A Megrendelő adatszolgáltatása a szerződéskötés érdekében a szerződési szabadság elve alapján önkéntes.

A Megrendelő kifejezetten igényt tart arra, hogy a 
Pabobosz Kft., részére elektronikus úton illetve egyéb írott formában híranyagot küldjön, de a Megrendelő bármikor jogosult ezen egyértelmű hozzájárulással ellentétes, a híranyag megküldésének részbeni vagy teljes megtiltása iránti nyilatkozatot tenni az Pabobosz Kft. címére megküldve. 


10.  Egyéb rendelkezések

Az 
Pabobosz Kft. ezen Általános Szerződési Feltételeket Megrendelői számára mind írott, mind elektronikus formában (www.iromax.hu címen) folyamatosan elérhetővé teszi.  A Megrendelő bármely termék - akár hagyományos, akár WEB rendszeren történt - megrendelésével magára nézve kötelezőnek elfogadja az Pabobosz Kft. Általános Szerződési Feltételeit és a benne foglaltakat.

Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja érvénytelennek minősülne, az nem teszi érvénytelenné a többi meghatározást.  Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság vonatkozó hatályos jogszabályai az irányadóak.

A szerződés teljesítésének és a bírói illetékességnek a helye Fővárosi Bíróság.

Kelt: Budapest 2020. január 01.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | Kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Pabobosz KFT   Kapcsolat: 2011 Budakalász Szentendrei út 2 Tel.: 06-703307882 solution by NetGo.hu